LB Lyd

- live lydteknikk, studio og utleie

Spellemann er et konsept hos LB Lyd der barn i barnehager og skoler får muligheten til å spille inn en helt egen CD, og vil med dette kunne skape et minne som kan glede mange mennesker i år fremover. Hensikten er at barna skal i ilden som artister og medvirke i sin egen CD-innspilling. Barna vil i tillegg få med seg et synlig, hørbart og håndfast resultat som kan bli et kjært minne etter hvert som årene går.
Resultatet skal være av god kvalitet – og underveis skal vi ha det gøy!

Økonomi

Dere betaler 200,- per CD/minnepinne, og selger den for den samme prisen videre. Klassen/barnehagen får ett gratis eksemplar av CD/minnepinne. Altså ingen økonomiske kostnader. Og gulroten???? Ved ett godt salg fra deres side vil noe av cd-salget tilfalle dere. Kun mulig å å tjene penger her altså :)

Vi har playback på mange sanger som dere kan velge imellom – og som dere får tilsendt. Dersom dere har forslag til andre sanger som ikke står i denne listen, så kan det meste lages for dere etter behov. Det er også åpent for dere f.eks. å spille inn med egne instrumenter. Det er mange muligheter og rom for mye kreativitet – man kan gjøre dette helt personlig ved å velge ut egne, nye sanger, spille egne instrumenter, lage eget cover, etc.

Dere vil nå få deres egne personlige CD/minnepinne med bilde på, og som vil gi mange minner for alle og enhver. Denne CD’n/minnepinnen kan også fungere som gaver til de omkring, og dere kan dersom dere ønsker det i denne forbindelse lage f.eks. deres egen ”release-konsert”, et ”release-party”, etc.
Kun kreativiteten stopper dere!

Interessert? Ta kontakt med oss for mer informasjon.