Spellemann er et konsept hos LB Lyd der barn i barnehager og skoler får muligheten til å spille inn en helt egen CD, og vil med dette kunne skape et minne som kan glede mange mennesker i år fremover. Hensikten er at barna skal i ilden som artister og medvirke i sin egen CD-innspilling. Barna vil i tillegg få med seg et synlig, hørbart og håndfast resultat som kan bli et kjært minne etter hvert som årene går.
Resultatet skal være av god kvalitet – men underveis skal vi ha det gøy!

Økonomi: Dere betaler 200,- per CD, og selger den for den samme prisen videre. Klassen/barnehagen får ett gratis eksemplar av CD’en sin. Altså ingen økonomiske kostnader. Og guleroten???? Ved ett godt salg fra deres side vil noe av cd-salget tilfalle dere. Kun mulig å å tjene penger her altså :)

Vi har playback på mange sanger som dere kan velge imellom – og som dere får tilsendt på øve-CD’er. Dersom dere har forslag til andre sanger som ikke står i denne listen, så kan det meste lages for dere etter behov. Det er også åpent for dere f.eks. å spille inn med egne instrumenter. Det er mange muligheter og rom for mye kreativitet – man kan gjøre dette helt personlig ved å velge ut egne, nye sanger, spille egne instrumenter, lage eget CD-cover, etc.

Dere vil nå få deres egne personlige CD med bilde på, og som vil gi mange minner for alle og enhver. Denne CD’en kan også fungere som gaver til de omkring, og dere kan dersom dere ønsker det i denne forbindelse lage f.eks. deres egen ”release-konsert”, et ”release-party”, etc., etc.

Kun kreativiteten stopper dere nå!
Interessert? Ta kontakt med oss for mer informasjon
Alle sangtekstene og lydsporene til Spellemann finner du her.