Om oss

LB Lyd er et live og studio lyd firma. Vi leverer lyd og teknikk til alt fra teater og musikaler til eventer og konserter. Studioet våres på Haugetun Folkehøyskole er profesjonelt satt opp med et mellomstort live-rom med opp til 48-kanaler flerspors-opptak. Vi har en stor utstyrspark med alt man skulle trenge for å gjennomføre et vellykket arrangement fra A til Å.

LB lyd er drevet av Gründer Leif Bråten og Marko Dahl.

LB lyd ble startet høsten 2006. Leif Bråten har fra før en bred erfaring fra lydstudio, både som artist, dirigent, produsent og tekniker. Leif er selv musiker og har i en årrekke jobbet med alt fra rock til salmer, med unge som gamle, rundt omkring i verden fra Norge til Sør-Amerika. Han har dirigert kor i over 20 år, spiller piano, bass og gitar. I tillegg har han vært lærer på musikklinja ved Haugetun Folkehøyskole siden 1997.

Marko kom inn i LB lyd i 2017, og er nå fult engasjert med driften. Han er selv musiker og spiller gitar, trommer og bass. Han brenner for musikk og teknikk, og lever etter mottoet til bedriften; "Kunden skal alltid bli fornøyd".

 

LBLyd AS
Haugetun Folkehøyskole
Haugetunveien 3, 1667 Rolvsøy

Orgnr: 930 11 3417