LB lyd ble startet høsten 2006. Leif Bråten har fra før en bred erfaring fra lyd studio, både som artist, dirigent, produsent og tekniker. Leif er selv musiker og har i en årrekke jobbet med alt fra rock til salmer, med unge som gamle, og rundt omkring i verden fra Norge til Sør-Amerika. Han har dirigert kor i over 20 år, og spiller piano, bass og gitar. I tillegg har han vært lærer på musikklinja ved Haugetun Folkehøyskole siden 1997.

Leif jobber med større artister som Per-Oddvar Hildre, Altiplano (Sør-Amerika), og Raye Walter (USA) – men jobber også med cd-innspillinger for barnehager, skoler, kor, band og andre artister.

Marko jobber i studio og med live lyd, han skrur alt fra teater til rockekonserter og kor. Han brenner for musikk, der han selv spiller en rekke instrumenter og er komponist.

Hva er mottoet vi i LB lyd strekker oss etter?

Vi i LB lyd mener at kvaliteten av studioarbeidet handler om samspill i mange former. Like mye som at lyd er viktig i seg selv, er det viktig at samarbeidet betyr et harmonisk møte mellom mennesker. Vi tror at alle presterer best i studio og på scenen når det menneskelige samarbeidet også er preget av musikalitet. Gleden ved å jobbe med musikk handler for oss om å få artisten til å bli fornøyd. Dette skylder vi våre kunder – når man vet hva de investerer av tid og engasjement i et prosjekt.

Daglig leder
Leif Bråten
Tlf: 934 59 796
E-post: leif@lblyd.no
Tekniker
Marko Johannes Dahl
Tlf: 995 09 862

E-post: marko@lblyd.no  

LB Lyd
Haugetun Folkehøyskole
Haugetunveien 3
1667 Rolvsøy